Pokaż menu

Hotel Bulwar

GALA SYLWESTROWA 2017

 

HOTEL BULWAR
MA ZASZCZYT ZAPROSIĆ
na

X GALĘ SYLWESTROWĄ

Daj się ugościć w Hotelu Bulwar – zwycięzcy World Luxury Hotel Awards 2015

 

W CENIE ZAPROSZENIA:

Drink powitalny
Muzyka na żywo - Eliasz Orchestra
Wyśmienite autorskie menu Szefa Kuchni: uroczysta kolacja serwowana,
obfity bufet zimnych przekąsek,  dania ciepłe, tort sylwestrowy, bufet deserowy
OPEN BAR - napoje bez ograniczeń w trakcie Gali
Wino musujące na powitanie Nowego Roku

 

31.12.2017, godz. 20.00
CENA ZAPROSZENIA: 500 zł/os.

Cena zawiera podatek VAT

 

X GALA SYLWESTROWA - MENU:

 

PRZYSTAWKA

Tatar z łososia na pumpreniklu z sałatką super food i musem cytrynowym

ZUPA

Krem ze skorzonery z wolno pieczonym rostbefem i glonami wakame 

DANIE GŁÓWNE

Gęsie udo confit na puree z modrej kapusty z mini marchewką


BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK

Ceviche z halibuta z musem z mango i mięty
Terina rybna w otulinie z marchwi z sosem miętowym
Galanteria ryb wędzonych
Bliny gryczane z wędzoną rybą, mascarpone i czarną ikrą z białugi
Krewetki w tempurze na sałacie lodowej z sosem musztardowym
Klasyczny tatar wołowy z jajkiem przepiórki i czerwoną cebulą
Polski ser zagrodowy w cieście filo na powidłach śliwkowo-cebulowych
Pierożki buraczane faszerowane kozim serem i orzechami 
Rolada z kaczki barbarie z rodzynkami i warzywami
Mini volauvent faszerowany musem grzybowym na chutneyu cebulowym
Szynka wędzona w wiśniach
Tradycyjne kiełbasy i salceson
Dojrzewający schab własnego wyrobu
Smalec ze skwarkami
Ogórki kiszone
Mini naleśniczki z farszem wołowym podawane na paprykowym ragout
Roladki papieskie z bazylią i serem lazur
Quesadillas z sałatami i warzywami oraz wędzonym kurczakiem
Sałatka z prażonej kaszy gryczanej z warzywami, soczystą gruszką i polskim twarogiem
Sałatka z komosy ryżowej z grillowaną kaczką

 

BUFET DESEROWY

Ciasta sylwestrowe

Tartoletki z owocami

Creme brulee

Musy czekoladowe 

Tarta cytrynowa z paloną bezą

Fontanna czekoladowa z owocami 

Kosz owoców

Tort sylwestrowy

 

DANIE GORĄCE O GODZ. 22.00 (bufet)

Beuf Strogonow

 

DANIE GORĄCE O GODZ. 23.00 (serwowane)

Niespodzianka Szefa Kuchni

 

DANIE GORĄCE O GODZ. 1.00 (bufet)

Tradycyjny żur kujawski z pieczywem 


OPEN BAR

Kawa

Herbata

Woda

Soki

Napoje gazowane

Wódka Finlandia

Wino bankietowe

Ballantines

Martini

Gordon’s Gin

 

REZERWACJE:
konferencje@hotelbulwar.pl
+48 56 62 39 404

  • Informacje ważne dla Ciebie:
  • W całym obiekcie obowiązuje zakaz palenia
  •  
  • Potrzebujesz więcej informacji?
  •