Pokaż menu

Hotel Bulwar

XII GALA SYLWESTROWA 2019

 

Hotel Bulwar**** ma zaszczyt zaprosić na 

XII GALĘ SYLWESTROWĄ

 

  1. Drink powitalny
  2. Muzyka na żywo - Eliasz Orchestra
  3. Wyśmienite autorskie menu Szefa Kuchni: uroczysta kolacja serwowana,
  4. obfity bufet zimnych przekąsek,  dania ciepłe, bufet deserowy
  5. OPEN BAR - napoje bez ograniczeń w trakcie Gali
  6. Wino musujące oraz tort na powitanie Nowego Roku
  7. Fotobudka w godzinach 21:30-23:30
  8.  

31.12.2019, godz. 20.00
CENA ZAPROSZENIA: 500 zł/os.

Cena zawiera podatek VAT

  1.  
  2. REZERWACJE
  3.  
  4. konferencje@hotelbulwar.pl
  5. +48 56 62 39 404
  6. +48 504 035 625

 

MENU XII GALI SYLWESTROWEJ

 

 

  1. PRZYSTAWKA
  2. Tatar z łososia na pumpreniklu z sałatką super food i musem cytrynowym

ZUPA

Krem ze skorzonery z wolno pieczonym rostbefem i glonami wakame 

DANIE GŁÓWNE

Gęsie udo confit na puree z modrej kapusty z mini marchewką

  1.  
  2. BUFET ZIMNYCH PRZEKĄSEK
  3. Ceviche z halibuta z musem z mango i mięty
  4. Terina rybna w otulinie z marchwi z sosem miętowym
  5. Galanteria ryb wędzonych
  6. Bliny gryczane z wędzoną rybą, mascarpone i czarną ikrą z białugi
  7. Krewetki w tempurze na sałacie lodowej z sosem musztardowym
  8. Klasyczny tatar wołowy z jajkiem przepiórki i czerwoną cebulą
  9. Polski ser zagrodowy w cieście filo na powidłach śliwkowo-cebulowych
  10. Pierożki buraczane faszerowane kozim serem i orzechami 
  11. Rolada z kaczki barbarie z rodzynkami i warzywami
  12. Mini volauvent faszerowany musem grzybowym na chutneyu cebulowym
  13. Szynka wędzona w wiśniach
  14. Tradycyjne kiełbasy i salceson
  15. Dojrzewający schab własnego wyrobu
  16. Smalec ze skwarkami
  17. Ogórki kiszone
  18. Mini naleśniczki z farszem wołowym podawane na paprykowym ragout
  19. Roladki papieskie z bazylią i serem lazur
  20. Quesadillas z sałatami i warzywami oraz wędzonym kurczakiem
  21. Sałatka z prażonej kaszy gryczanej z warzywami, soczystą gruszką i polskim twarogiem
  22. Sałatka z komosy ryżowej z grillowaną kaczką

 

BUFET DESEROWY

Ciasta sylwestrowe

Tartoletki z owocami

Creme brulee

Musy czekoladowe 

Tarta cytrynowa z paloną bezą

Fontanna czekoladowa z owocami 

Kosz owoców

Tort sylwestrowy

 

DANIE GORĄCE O GODZ. 22.00 (bufet)

Beuf Strogonow

 

DANIE GORĄCE O GODZ. 23.00 (serwowane)

Niespodzianka Szefa Kuchni

 

DANIE GORĄCE O GODZ. 1.00 (bufet)

Tradycyjny żur kujawski z pieczywem 


OPEN BAR

Kawa

Herbata

Woda

Soki

Napoje gazowane

Wódka Finlandia

Wino bankietowe

Ballantines

Martini

Gordon’s Gin

 

  • *menu może ulec zmianie ze względu na dostępność i sezonowość produktów
  •  
  • Potrzebujesz więcej informacji?
  •