Pokaż menu

Hotel Bulwar

Menu

Godziny otwarcia restauracji:
Poniedziałek - Sobota14.00 - 22.00
Niedziela13.00 - 21.00
Na śniadania zapraszamy w godzinach:
Poniedziałek - Sobota6.30 - 10.00
Niedziela7.00 - 10.30
Rezerwacje i informacje
tel.: +48 56 62 39 426  |  restauracja@hotelbulwar.pl
Zadaj pytanie
Przystawki zimne
Pate z wątróbki na musie z marchwi i pomarańczy z sałatką super food i konfitowanymi kurkami 80g 20 PLN
Tatar ze śledzia 120g 20 PLN
Tatar wołowy 100g 49 PLN
Przystawki CIEPŁE
Krewetki w sosie maślanym na winie z czosnkiem i chili 250g 49 PLN
Policzki wołowe duszone z owocami dzikiego bzu na puree z zielonego groszku z dodatkiem rozmarynu i pieczonego czosnku 120g 29 PLN
sałaty
Sałata fryzejska z duszonym w miodzie kurczakiem, granatem, pomarańczą, pomidorkami cherry i sezamem 150g 29 PLN
Sałatka z prażonej kaszy gryczanej i polskiego twarogu aromatyzowana emulsją dyniową 150g 29 PLN
Zupy
Rosół z domowym makaronem 250g 15 PLN
Żurek kujawski z jajkiem sadzonym 250g 19 PLN

 

Dania GŁÓWNE
Steak z polędwicy wołowej na palonej korze dębu z kamieniami jadalnymi 180g 99 PLN
Kaczka pieczona z ziemniakami polskimi, jabłkami i żurawiną 300g 89 PLN
Cielęcina confit na groszku cukrowym i soczewicy z polentą kukurydzianą i sosem winnym 150g 75 PLN
Kotlet schabowy z wieprzowiny puławskiej z ziemniakami i kapustą zasmażaną 220g 49 PLN
Polędwica z dorsza na puree ziemniaczanym z kwaśną śmietaną, ragout z warzyw i rzodkiewką arbuzową 180g 79 PLN
Steak z łososia na czarnej soczewicy z selerem naciowym, suszonymi pomidorami i sosem paprykowym 180g 79 PLN
Ravioli z nadzieniem z gęsiny 150 g 39 PLN
Tarta warzywna z sosem z czerwonego buraka 160 g 29 PLN
Pierogi faszerowane szpinakiem z soczewicą i zielonym groszkiem 160 g 29 PLN
Desery 
Szarlotka z fantazją 120g 25 PLN
Piernikowa inspiracja 150g 25 PLN

 

 

Rezerwacja online

Gwarancja najniższej ceny

Możesz także zarezerwować pobyt dzwoniąc pod numer: +48 56 62 39 400.